Agència de col·locació

AUCO Acadèmia es AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ autoritzada pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC) amb número 0900000305.
Disposem d’una borsa de treball pròpia per oferir un punt de trobada a les Empreses i Professionals que cerquen feina. El nostre objectiu es dinamitzar el mercat laboral i oferir col·locació a les empreses proporcionant professionals que cerquen un lloc de feina, ja sigui temporal com a llarg termini. El gran volum d’alumnes que passen pel centre permet que la Borsa de Treball sigui una valuosa i àmplia font de reclutament per a les empreses.
Si ets una empresa que necessita cobrir un lloc de treball pots demanar informació al nostre centre, des d’on es gestionarà l’oferta. Ens facilites el perfil professional que s’ajusti més a les teves necessitats i nosaltres trobarem el candidat més adient a les teves necessitats.
Una vegada feta l’oferta de feina es farà la selecció i et proporcionarem un resum dels currículums professionals dels candidats més adequats, per a que feu  la selecció definitiva.

Ofertes de feina

Fent clic a la imatge següent pots accedir a les ofertes de feina del portal Feina Activa.

Porta'ns el teu currículum i l'incorporarem a la nostra borsa de treball

Si voleu deixar-nos el vostre currículum o la vostra oferta de treball, ho podeu fer presencialment a les nostres oficines en el següent horari:
De dilluns a divendres: de 10h a 13h i de 17h a 19h.
Obre el Whatsapp
Et podem ajudar?
Acadèmia AUCO
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?